خدمات راه اندازی درایو | لاجیک صنعت

مجموعه لاجیک صنعت از ابتدای تاسیس خود و همکاری با کارفرمایان متعدد، متوجه اهمیت نصب و راه اندازی صحیح درایوهای صنعتی شده است و به خوبی می‌دانیم که اگر این کار به درستی انجام نشود، می‌تواند هزینه‌های زیادی به کارفرمایان متحمل شود. ما نگرانی‌های کارفرمایان را می‌دانیم و خودمان رو متعهد می‌دانیم تا نگرانی‌های شما را تا حد زیادی کاهش دهیم.

امروزه با پیشرفت صنایع و با به روز شدن لحظه‌ای ادوات الکتریکی، نیازها دائما در حال تغییر است. هرجا که بحث حرکت و به خصوص حرکت دورانی وجود دارد موتورهای الکتریکی نیز وجود دارند و کنترل موتورهای الکتریکی بحث بسیار مهمی بوده که به فراخور آن ابزاری به نام درایو به وجود آمده است. نصب و راه اندازی درایو صنعتی دارای شرایط و ضوابط خود بوده که قطعا این مهم باید به متخصص خود سپرده شود تا از بروز اتفاقات ناگوار پیشگیری شده و سیستم به بهینه‌ترین شکل ممکن کار کند. مجموعه لاجیک صنعت با سال‌ها تجربه در نصب و راه اندازی درایو صنعتی از پیشگامان این حوزه بوده است. متخصصان ما با اشراف کامل بر روی مباحث اتوماسیون صنعتی و به طور تخصصی درایو، آماده خدمت‌رسانی به شما کارفرمایان گرامی در حوزه نصب و راه اندازی اینورتر خواهند بود.

خدمات راه اندازی درایو لاجیک صنعت

گارانتی 12 ماهه نصب و راه اندازی درایو

مجموعه لاجیک صنعت با بهره‌گیری از مهندسینی مجرب در زمینه راه اندازی درایو، بهترین کیفیت خدمات را به کارفرمای گرامی ارائه خواهد کرد. همچنین گارانتی 12 ماهه خود را برای کارفرمایان قرار داده تا در صورت بروز هرگونه مشکل، کیفیت خدمات خود را تضمین کرده باشد و در اسرع وقت برای حل مشکل به وجود آمده و یا بهبود سیستم اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

استفاده از درایو اورجینال

ماموریت ما در نصب و راه اندازی درایو به دو صورت است که یا کارفرما از قبل درایو را تهیه کرده و تیم ما فقط نصب اینورتر را برعهده دارد و یا خرید آن را به گروه ما خواهند سپرد، در این صورت شرکت لاجیک صنعت با ارائه‌ی ضمانت اصالت و کیفیت قطعات، این تضمین را به مشتریان خود ارائه می‌کند که درایو استفاده شده در تابلو برق اورجینال بوده و از کیفیت مطلوبی بهره‌مند می‌باشد.

امکان ارائه فاکتور رسمی

مجموعه صنایع دقیق بنیان مدرن با نام تجاری لاجیک صنعت برای تمامی ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی امکان صدور فاکتور رسمی را فراهم کرده است تا مسیر را برای همکاری‌های بیشتر فراهم کند.

تضمین قیمت مناسب و سرعت بالا در راه اندازی درایو

وجود انواع درایو در برندهای مختلف با کارایی‌های ساده و پیشرفته در کنار کیفیت طراحی و قیمت مناسب دو مقوله بهم پیوسته هستند که مجموعه ما تضمین می‌دهد بهترین قیمت را نسبت به پروژه شما پیشنهاد داده که طبق قرارداد با کمترین سرعت و بدون تغییر قیمت در طول اجرای پروژه، خدمات را ارائه داده تا حس خوب همکاری فی‌مابین شکل بگیرد.

خدمات مشاوره برای نصب و راه اندازی درایو

درایو ها در انواع مختلف با کارایی‌هایی متفاوت وجود دارند که البته انتخاب برند کاراتر و با کیفیت‌تر نیز بسیار اهمیت دارد.

تیم ما در لاجیک صنعت با تکیه بر دانش فنی و تجربه‌ی کاری بالا، آماده است تا خدمات مشاوره و راهنمایی در خصوص انتخاب درایو مناسب، نحوه‌ی برنامه نویسی و استفاده از پروتکل مورد نیاز را به کارفرمایان گرامی ارائه کند.

پشتیبانی خدمات نصب و راه اندازی درایو

تیم ما پس از راه‌اندازی و نصب درایو، تمامی آموزش‌های اولیه و مورد نیاز را به نیروهای تایید شده از سوی کارفرما خواهد داد و تمام نکات مهم برای نگهداری از درایو و کار با آن را ارائه خواهد داد. با این حال در صورت هرگونه سوال و یا نیاز به آموزش مجدد، همکاران ما آماده پاسخگویی و آموزش مجدد خواهند بود.

اورهال ماشین‌آلات قدیمی با نصب درایو

ماشین‌آلات صنعتی و دستگاه‌های بزرگ و کوچک با توجه به نیازهای موجود بهتر است دائما به روز باشند و وجود ابزار به شدت قدرتمندی مانند درایو باعث تحول، قدرت، سرعت بیشتر و صرفه‌جویی در وقت و هزینه خواهد شد. مهندسین ما به همراه نیروی فنی شما فرایند عملکردی دستگاه و تغییرات مدنظر را بررسی کرده و پس از آن متخصصین ما طراحی سیستم جدید را با استفاده از درایو پیش برده و در کمترین زمان و با بالاترین سرعت اورهال دستگاه یا خط تولید مورد نظر انجام خواهد شد.

چرا باید خدمات نصب و راه اندازی درایو خود را به ما بسپارید؟

نصب و راه اندازی اینورتر در بازار اتوماسیون صنعتی دارای چالش‌های زیادی برای کارفرمایان است و ما به عنوان یک گروه فعال در حوزه اتوماسیون صنعتی به این موضوع واقفیم و بر آنیم تا این چالش‌ها را برطرف کنیم. از جمله این موارد می‌توان به دلایل زیر برای سپردن پروژه نصب و راه اندازی درایو به گروه ما اشاره کرد:

  • تجربه چندین ساله در حوزه نصب و راه اندازی درایو که باعث شده تعداد زیادی از برندهای موجود در بازار صنعت را شناخته و کار برای راه اندازی درایو را برای ما چالش‌برانگیز نکند.
  •  ما این را می‌دانیم که کارفرما و مجری خوب، وقت‌شناس و امین آورده‌اش برای ما تنها یک پروژه نخواهد بود. شما به عنوان کارفرما قطعا اگر همراهی خوبی با ما داشته باشید حس خوب همکاری را به ما خواهید داد و ما به عنوان مجری با مشاوره درست و صحیح در پروژه‌های ابتدایی راه را برای همکاری‌های بعدی هموار خواهیم کرد.
  • هزینه نصب و راه اندازی درایو با توجه به عوامل مختلف مانند توان درایو و موتور، محل نصب و سایر موارد کاملا متفاوت خواهد بود، ولی مجموعه ما با توانمندی خود راه را برای پاسخ سریع به سیستم شناخته به همین دلیل کمترین هزینه را برای کارفرما نسبت به سایر همکاران خواهیم داشت.
  • اولویت ما راه اندازی سیستم مشتری و چرخه تولید است. پس نگران نباشید در ابتدا سیستم شما را راه اندازی کرده و پس از آن هزینه و اجرت کار از شما درخواست خواهد شد.
  • در پایان گروه لاجیک صنعت به شما گارانتی 12 ماهه خدمات ارائه شده را خواهد داد تا از نحوه صحت عملکرد راه اندازی درایو شما را مطمین کنیم و در صورت بروز مشکل آن را برطرف خواهیم کرد.

پیدایش درایو صنعتی و توسعه آن به چه صورت بوده است؟

درایو صنعتی (Industrial Drives) از زمان‌های قدیم در صنعت برق و مکانیک به کار گرفته شده‌اند، اما تحولات تکنولوژیکی مختلفی باعث پیشرفت و تکامل آن‌ها شده است. در اواسط قرن 19 میلادی موتورهای الکتریکی ابتدایی به کار گرفته شدند که می‌توانستند انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل کنند. این موتورها به دلیل عدم توانایی در کنترل سرعت و گشتاور، محدودیت‌هایی داشتند. در ادامه و در اوایل قرن 20 با اختراع ترانسفورماتور و تکنیک‌های تنظیم ولتاژ، امکان کنترل قدرت و سرعت موتورهای الکتریکی فراهم شد. بالاخره در دهه 1960 استفاده از فناوری ترانسفورماتورهای قابل تنظیم و مدارهای الکترونیکی پیشرفته به کنترل سرعت موتور و بهبود کارایی کمک کرد. در این دوره، درایوهای متغیر فرکانس (VFD) به عنوان ابزاری برای کنترل سرعت و گشتاور موتورهای الکتریکی توسعه یافتند و در دهه 1980 و 1990 با ظهور میکروپروسسورها و تکنولوژی‌های دیجیتال، تولید درایوهای صنعتی پیشرفته‌تر شد که قادر به کنترل دقیق‌تر و انعطاف‌پذیری بیشتری بودند. این درایوها شامل قابلیت‌های برنامه‌پذیری و تنظیم پارامترهای متنوع بودند. در سال‌های اخیر نیز با پیشرفت در تکنولوژی‌های ارتباطی، اینترنت اشیاء (IoT) و فناوری‌های هوشمند، درایوهای صنعتی به سیستم‌های پیشرفته‌تری تبدیل شده‌اند که امکان مانیتورینگ و کنترل از راه دور را فراهم می‌کنند.

چرا باید از درایو صنعتی استفاده کنیم؟

از زمان ورود درایو صنعتی در اتوماسیون صنعتی و صنایع مختلف تحولات زیادی رخ داد و به این ابزار پرقدرت ویژگی‌های پرکاربردی اضافه شد ولی مهم‌ترین ویژگی‌های درایو صنعتی که تحولات اساسی در تمام فرایندهای صنعتی به وجود آوردند به شرح زیر می‌باشد:

1- کنترل دقیق سرعت و گشتاور:

درایوهای صنعتی اجازه می‌دهند که سرعت و گشتاور موتور به دقت کنترل شود، که برای عملکرد بهینه و بهبود فرآیندهای صنعتی حیاتی است.

2- افزایش کارایی انرژی:

با تنظیم بهینه سرعت و کاهش نوسانات بار، درایوهای صنعتی می‌توانند مصرف انرژی را به میزان قابل توجهی کاهش دهند و به صرفه‌جویی در هزینه‌ها کمک کنند.

3- کاهش استهلاک و خرابی تجهیزات:

کنترل دقیق موتور به کاهش استهلاک قطعات و کاهش نیاز به تعمیر و نگهداری منظم کمک می‌کند.

4- بهبود کیفیت محصول:

در بسیاری از صنایع، کنترل دقیق سرعت و فرآیند می‌تواند به بهبود کیفیت محصول نهایی کمک کند.

5- انعطاف‌پذیری در طراحی فرآیند:

درایوهای صنعتی قابلیت تنظیم و برنامه‌ریزی بالا را ارائه می‌دهند که به طراحان امکان می‌دهد تا فرآیندهای پیچیده‌تر و متنوع‌تری را پیاده‌سازی کنند.

نکات اساسی در نصب و راه اندازی درایو

نصب و راه اندازی درایو صنعتی نیاز به دقت و رعایت نکات مهمی دارد تا از عملکرد صحیح و ایمن آن اطمینان حاصل شود. در اینجا چند نکته مهم برای نصب و راه اندازی درایو آورده شده است که به آن اشاره خواهیم کرد:

  • اطمینان حاصل کنید که درایو صنعتی با مشخصات فنی و نیازهای بار مطابقت دارد.
  • ولتاژ، جریان، و قدرت درایو باید با مشخصات بار و منبع تغذیه هماهنگ باشد.
  • دستورالعمل‌ها و دفترچه راهنمای سازنده را به دقت مطالعه کنید.
  • هر درایو ممکن است ویژگی‌ها و نیازهای خاص خود را داشته باشد که می‌بایست به آنها توجه شود.
  • درایو باید در محلی با تهویه مناسب و دور از منابع حرارتی نصب شود.
  • از نصب درایو در مکان‌های مرطوب یا دارای گرد و غبار بالا خودداری کنید.
  • مطمئن شوید که درایو به صورت صحیح و محکم به پنل نصب شده و از ارتعاشات زیاد دور است.
  • تمامی اتصالات برق و سیم‌کشی باید طبق نقشه‌های ارائه شده توسط سازنده انجام شود.
  • از اتصال صحیح سیم‌های ورودی و خروجی مطمئن شوید.
  • از اتصال صحیح به سیستم‌های حفاظتی و ارتینگ اطمینان حاصل کنید.
  • تنظیمات پیش‌فرض کارخانه ممکن است نیاز به تنظیمات خاص برای سیستم شما داشته باشد.
  • پارامترهای مختلف مانند ولتاژ، فرکانس، و منحنی‌های کنترلی باید مطابق با نیاز سیستم تنظیم شوند.
  • اطمینان حاصل کنید که سیستم‌های حفاظتی مانند فیوزها و قطع‌کننده‌های مدار به درستی نصب شده‌اند.
  • از نصب سیستم‌های حفاظت در برابر اضافه‌بار، اضافه‌ولتاژ و کوتاه‌مدت مطمئن شوید.
  • پس از نصب و تنظیمات اولیه، سیستم را تحت بار کم آزمایش کنید تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل کنید و راه اندازی درایو را انجام دهید.
  • درایوها می‌توانند به موتورهای تکفاز آسیب بزنند پس بهینه‌سازی‌های لازم را انجام داده تا عمر مفید موتور افزایش یابد.
  • تمامی سنسورها و ورودی‌ها/خروجی‌ها را بررسی کنید تا از صحت عملکرد آنها مطمئن شوید.
  • اپراتورها باید با عملکرد و تنظیمات درایو آشنا شوند.
  • درایوهای صنعتی نیاز به نگهداری منظم دارند. به طور دوره‌ای از سلامت فنی درایو و سیستم‌های مربوطه اطمینان حاصل کنید.

 

با رعایت این نکات، می‌توانید از عملکرد بهینه و عمر طولانی‌تری برای درایو صنعتی خود بهره‌مند شوید و راه اندازی درایو خود را به بهترین شکل انجام دهید.

چگونه درایو صحیح را برای سیستم خود انتخاب کنیم؟

انتخاب صحیح درایو صنعتی به عوامل متعددی بستگی دارد و نیاز به دقت و بررسی دقیق مشخصات فنی و نیازهای سیستم دارد. در اینجا مراحل کلیدی برای انتخاب صحیح درایو صنعتی آورده شده است:

  • پارامترهای موتوری که داریم همچون ولتاژ و فرکانس و توان بررسی شود و سعی شود توان اینورتر انتخابی یک رنج بالاتر انتخاب شود.
  • نوع بار، سرعت مورد نیاز و نیاز به پاسخ سریع از موارد دیگر مهم انتخاب درایو محسوب می‌شود.
  • ولتاژ ورودی درایو انتخابی باید با ولتاژهای موجود در سیستم همخوانی داشته باشد.
  • نوع کنترل مد نظر سیستم اهمیت ویژه‌ای داشته که کنترل ولتاژ/فرکانس (V/f)، کنترل برداری (Vector Control) و کنترل مستقیم گشتاور (Direct Torque Control) سه مد کنترلی مهم می‌باشند.
  • در صورت نیاز به ویژگی‌های خاص مانند حفاظت‌های خاص یا نیاز به پروتکل‌های ارتباطی مانند Modbus، Profibus، Ethernet/IP یا کنترل از راه دور و نمایشگر و کی پد جداشونده درایو انتخابی تغییر خواهد کرد.
  • محیط نصب درایو بسیار اهمیت داشته و می‌تواند درجه حفاظتی (IP) با توجه به دمای محیط، رطوبت و گردوغبار، ارتفاع نصب و سیستم تهویه محیط تغییر کند.
  • هزینه درایو با توجه به کیفیت و خدمات و پشتیبانی‌های خاص در برندهای مختلف می‌تواند متفاوت بوده و در انتخاب درایو تاثیرگذار باشد.
  • گارانتی و خدمات پس از فروش درایو انتخابی نیز از عوامل مهم در انتخاب درایو مناسب برای سیستم شما می‌تواند باشد.

 

با توجه به این موارد بالا، می‌توانید درایو مناسب برای نیازهای خاص خود را انتخاب کرده و پس از راه اندازی درایو از عملکرد بهینه و طول عمر بالای سیستم خود اطمینان حاصل کنید.

مراحل نصب و راه اندازی درایو و اینورتر

نصب و راه اندازی درایو شامل چندین مرحله کلیدی است که باید با دقت و رعایت اصول ایمنی انجام شود. در اینجا مراحل اصلی نصب و راه اندازی درایو صنعتی را به تفصیل شرح داده‌ایم:

  • بررسی پیش‌نیازها و آماده‌سازی: دفترچه راهنما و مستندات فنی درایو و موتور را مطالعه کنید و محیط نصب را بررسی کنید تا از آماده بودن مکان برای نصب، تهویه مناسب، و شرایط محیطی مطمئن شوید. مطمئن شوید که فضای کافی برای نصب، سیم‌کشی، و دسترسی به درایو وجود دارد.
  • نصب مکانیکی درایو: درایو را در مکان تعیین شده نصب کنید. درایو باید بر روی پانل کنترلی یا ریل‌های نصب ثابت شود. توجه داشته باشید که درایو به درستی در مکان خود قرار گیرد و از ارتعاش یا حرکت جلوگیری شود.
  • اتصال سیم‌کشی: سیم‌های ورودی برق اصلی (فاز، نول، و ارت) را به ترمینال‌های ورودی درایو متصل کنید. اطمینان حاصل کنید که ولتاژ و جریان ورودی با مشخصات درایو مطابقت دارد. همچنین سیم‌های خروجی درایو (U، V، W) را به ترمینال‌های ورودی موتور متصل کنید. این اتصال باید با دقت و مطابق با مشخصات موتور انجام شود.
    ورودی‌های دیجیتال (مانند کلیدهای استارت و توقف) و ورودی‌های آنالوگ (مانند ولتاژ یا جریان) را به ترمینال‌های مربوطه درایو متصل کنید. همچنین، خروجی‌های دیجیتال و آنالوگ درایو را به سیستم‌های کنترلی یا نمایشگرها وصل کنید. در نهایت سیستم ارتینگ را به درستی نصب کنید و اطمینان حاصل کنید که درایو و موتور به سیستم ارتینگ مناسب متصل هستند. همچنین، فیوزها و قطع‌کننده‌های مناسب را نصب کنید.
  • تنظیمات و پیکربندی: پارامترهای مورد نیاز درایو را تنظیم کنید. این شامل پارامترهایی مانند ولتاژ نامی، جریان نامی، تنظیمات سرعت و شتاب، و نوع کنترل (V/f، برداری، یا گشتاور مستقیم) است. تنظیمات کنترل را نیز مطابق با نیازهای سیستم انجام دهید. این می‌تواند شامل تنظیمات پیشرفته مانند پروفیل‌های سرعت، تنظیمات حفاظتی، و پارامترهای ارتباطی باشد.
  • تست و بررسی: پس از انجام سیم‌کشی و تنظیمات، تمام اتصالات را بررسی کنید تا از عدم وجود مشکلات یا اتصالات اشتباه اطمینان حاصل کنید. همچنین قبل از راه اندازی درایو، ولتاژ ورودی را بررسی کنید و از عدم وجود مشکلات در سیم‌کشی و اتصالات مطمئن شوید و سپس درایو را تحت بار کم آزمایش کنید تا از عملکرد صحیح آن و صحت تنظیمات اطمینان حاصل کنید. بررسی کنید که موتور به درستی کار می‌کند و تغییرات سرعت و شتاب به درستی اعمال می‌شود.
  • ملاحظات ایمنی: قبل از هر گونه تغییر یا بررسی در سیم‌کشی، مطمئن شوید که برق ورودی قطع شده است و اطمینان حاصل کنید که نصب مطابق با استانداردهای الکتریکی و ایمنی محلی انجام می‌شود. همچنین از تماس مستقیم با قطعات الکتریکی خودداری کرده و از پوشش‌های حفاظتی برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی استفاده نمایید.
  • مستندسازی و نظارت: تمام اتصالات، تنظیمات و تغییرات را مستند کنید تا در صورت نیاز به عیب‌یابی یا تغییرات آینده، به راحتی قابل دسترسی و بررسی باشد. برچسب‌گذاری سیم‌ها و ترمینال‌ها می‌تواند به شناسایی آسان‌تر آنها کمک کند و فرآیند تعمیر و نگهداری را تسهیل کند. پس از نصب و راه اندازی درایو ، به صورت دوره‌ای عملکرد درایو را نظارت کنید و از سلامت و عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل کنید. انجام نگهداری منظم و بررسی وضعیت سیستم به پیشگیری از مشکلات و خرابی‌های احتمالی کمک می‌کند.

پارامترهای مهم درایو و اینورتر

درایوهای صنعتی (درایوهای متغیر سرعت) شامل مجموعه‌ای از پارامترها هستند که تنظیمات صحیح آن‌ها برای عملکرد بهینه سیستم حیاتی است. این پارامترها در هر درایو متفاوت بوده و به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و هرکدام نقش خاصی در کنترل و عملکرد درایو دارند. در اینجا به برخی از مهم‌ترین پارامترهای درایو صنعتی اشاره می‌کنیم:

  • پارامترهای پایه: مقادیر ولتاژ و جریان نامی (Rated Voltage and Current) که درایو و موتور باید با آن‌ها کار کنند. این مقادیر باید با مشخصات فنی روی پلاک موتور و منبع تغذیه مطابقت داشته باشند. همچنین فرکانس نامی (Rated Frequency) که موتور برای آن طراحی شده است، که در ایران 50 هرتز می‌باشد. سرعت نامی (Rated Speed) موتور در دور در دقیقه (RPM) که باید تنظیم شود.
  • پارامترهای کنترل و تنظیمات موتور: پروفیل سرعت (Speed Profile) شامل تنظیمات مربوط به نحوه تغییر سرعت موتور، مثل نرخ تسریع و کاهش (Acceleration and Deceleration) که به معنای زمان شتابگیری مثبت و منفی بوده که به مدت زمانی که طول می‌کشد تا سرعت از 0 به 50 هرتز برسد زمان شتابگیری مثبت و به مدت زمانی که طول می‌کشد تا موتور سرعتش از 50 به 0 برسد زمان شتابگیری منفی می‌گویند که کاملا به کاربرد سیستم بستگی دارد به طور مثال در پله برقی زمان شتابگیری مثبت نباید زیاد باشد چون باعث سرنگونی مسافر خواهد شد. همچنین باید یه ماکزیمم سرعت و یک مینیمم سرعت در موتور تعیین کنیم که در محدوده مشخص شده سرعتش تغییر کند و به خارج شدن از این محدوده به موتور و درایو آسیب نزنیم. همچنین مود کنترلی که درایو استفاده می‌کند وابسته به کاربرد سیستم دارد که کنترل ولتاژ/فرکانس (V/f)، کنترل برداری (Vector Control) یا کنترل گشتاور مستقیم (Direct Torque Control) از انواع روش‌های کنترلی بوده که باید با شناخت دقیق سیستم از روش درست برای این کار استفاده کرد. همچنین تنظیمات پارامترهای PID برای تنظیم دقیق سرعت و موقعیت دارای اهمیت می‌باشد.
  • پارامترهای حفاظتی: محافظت در برابر اضافه بار (Overload Protection) که تنظیمات مربوط به حفاظت از درایو در برابر اضافه بار و مدت زمان مجاز برای عملکرد در شرایط اضافه بار می‌باشد و محافظت در برابر اضافه ولتاژ و کمبود ولتاژ (Overvoltage and Undervoltage Protection) که تنظیمات مربوط به حفاظت درایو در برابر نوسانات ولتاژ بوده و محافظت حرارتی (Thermal Protection) که تنظیمات مربوط به حفاظت از درایو و موتور در برابر دماهای بالای غیرعادی است.
  • تنظیمات ارتباطی: تنظیمات مربوط به پروتکل‌های ارتباطی مانند Modbus, Profibus, Ethernet/IP برای ارتباط با سیستم‌های بالادستی و شبکه‌های صنعتی دقت لازم را داشته و تنظیمات مربوط به آدرس‌دهی و شناسایی درایو در شبکه‌های ارتباطی به درستی انجام شود.
  • تنظیمات اتوماتیک موتور: یکی از مهم‌ترین پارامترهای تنظیمی در درایو تنظیم اتوماتیک موتور می‌باشد. توجه داشته باشید که درایو خریداری شده باید این آپشن یعنی Auto tuning را داشته باشد تا در صورت عملکرد صحیح بتوانیم بهترین راندمان را از موتور استفاده شده داشته باشیم.

با توجه به تنوع درایوهای صنعتی و کاربردهای مختلف آن‌ها، ممکن است پارامترهای اضافی نیز وجود داشته باشد که بسته به سازنده و مدل درایو خاص، باید به آن‌ها توجه کرد. مطالعه دفترچه راهنمای مربوط به درایو و مشاوره با کارشناسان فنی لاجیک صنعت نیز می‌تواند به تنظیمات صحیح و راه اندازی درایو شما کمک کند.

نحوه پارامتردهی به درایو صنعتی

پارامتر‌دهی بخش مهمی از تنظیم و راه اندازی درایو است. این فرآیند شامل تنظیم پارامترهای مختلف درایو برای مطابقت با نیازهای خاص سیستم شما می‌شود. در اینجا مراحل و نکات کلیدی برای پارامتر‌دهی به درایو صنعتی آورده شده است:

  • قبل از هر چیز، دفترچه راهنمای درایو صنعتی را به دقت مطالعه کنید. این دفترچه شامل توضیحات کامل در مورد پارامترها و نحوه تنظیم آن‌ها است.
  • پارامترهای اصلی درایو شامل پارامترهایی مثل ولتاژ ورودی، جریان، فرکانس، و تنظیمات موتور را که در بخش قبل با آنها آشنا شدید تنظیم نمایید.
  • پارامترهای کنترل مانند نوع کنترل (V/f، کنترل برداری، یا کنترل مستقیم گشتاور را مطابق با کاربرد سیستم خود تنظیم نمایید.
  • پارامترهای حفاظتی شامل تنظیمات مربوط به محافظت در برابر اضافه بار، اضافه ولتاژ، و دمای بیش از حد را تنظیم نمایید.
  • فرکانس پایه و فرکانس کار را تنظیم کنید. این مقادیر معمولاً با مشخصات موتور و نیازهای کاربردی شما مطابقت دارد.
  • اگر درایو شما از کنترل برداری استفاده می‌کند، پارامترهای مربوط به گشتاور و دیگر تنظیمات مشابه را وارد کنید.
  • تنظیم پارامترهای مربوط به پاسخ دینامیکی سیستم مانند نرخ زمان شتابگیری مثبت و زمان شتابگیری منفی
  • محافظت در برابر اضافه بار و محافظت در برابر اضافه ولتاژ و کمبود ولتاژ را انجام دهید.
  • پیکربندی پارامترهای مربوط به پروتکل‌های ارتباطی مانند Modbus، Profibus، یا Ethernet، را اگر درایو از این پروتکل‌ها پشتیبانی می‌کند انجام دهید.
  • پس از تنظیم پارامترها، تمامی تنظیمات را مجدداً بررسی کنید. تنظیمات را ذخیره کرده و در صورت لزوم، فایل پیکربندی را برای استفاده‌های بعدی نگهداری کنید.
  • سیستم را تحت بار کم آزمایش کنید تا از عملکرد صحیح و تنظیمات انجام شده اطمینان حاصل کنید.

با رعایت این مراحل و نکات، می‌توانید پارامتردهی به درایو صنعتی را به درستی انجام داده و از عملکرد بهینه آن بهره‌برداری کنید.

محیط نصب درایو صنعتی

محیط نصب درایو صنعتی تأثیر زیادی بر عملکرد و طول عمر آن دارد. نصب صحیح درایو صنعتی در محیط مناسب به حفظ عملکرد بهینه و جلوگیری از مشکلات احتمالی کمک می‌کند. در ادامه به نکات کلیدی مربوط به محیط نصب درایو صنعتی پرداخته شده است:

  • دمای محیط: درایوهای صنعتی باید در دمای مناسب نصب شوند. معمولاً دمای محیط کارکرد درایوها باید بین 0 تا 40 درجه سانتی‌گراد (32 تا 104 درجه فارنهایت) باشد. درایوهایی که در دماهای بالاتر از این محدوده کار می‌کنند ممکن است نیاز به تهویه یا خنک‌سازی اضافی داشته باشند.
  • رطوبت: رطوبت زیاد می‌تواند باعث ایجاد خوردگی و مشکلات الکتریکی شود. معمولاً محدوده رطوبت نسبی مجاز بین 5% تا 95% بدون تراکم است.
  • تهویه مناسب: درایوها باید در محلی با جریان هوای مناسب نصب شوند تا از دمای داخلی بالا و مشکلات حرارتی جلوگیری شود. اطمینان حاصل کنید که درایو به خوبی در معرض جریان هوا قرار دارد و هوای گرم به راحتی از دستگاه خارج می‌شود.
  • جریان هوا: درایو نباید در مکان‌هایی نصب شود که جریان هوای آزاد محدود باشد. فضای اطراف باید به اندازه کافی باز باشد تا حرارت از درایو دور شود.
  • محل نصب: درایو باید روی یک سطح صاف و محکم نصب شود تا از ارتعاشات و تکان‌های شدید جلوگیری شود. استفاده از پایه‌های نصب مناسب می‌تواند به کاهش ارتعاشات کمک کند. ارتعاشات می‌توانند به قطعات داخلی آسیب بزنند و باعث خرابی دستگاه شوند.
  • محیط‌های صنعتی: در محیط‌های صنعتی با آلودگی بالا یا مواد شیمیایی، باید از محفظه‌های حفاظتی با درجه حفاظتی بالا (مثل IP54 یا IP65) استفاده شود.
  • محافظت در برابر آب: درایوها نباید در معرض آب یا رطوبت قرار گیرند. در صورتی که درایو در محیط‌های مرطوب یا با احتمال تماس با آب نصب می‌شود، از محفظه‌های با درجه حفاظتی مناسب استفاده کنید.
  • پرهیز از منابع حرارتی: درایو باید دور از منابع حرارتی مانند کوره‌ها، موتورهای بزرگ و دیگر منابع تولید حرارت نصب شود تا از دماهای بالای غیرمجاز جلوگیری شود.
  • کابل‌کشی مناسب: کابل‌های ورودی و خروجی باید به درستی و مطابق با استانداردهای الکتریکی نصب شوند. از کابل‌های مقاوم به حرارت و مناسب برای محیط نصب استفاده کنید. همچنین در صورت نیاز، از پوشش‌های مناسب برای حفاظت از کابل‌ها در برابر آسیب‌های محیطی استفاده کنید.
  • دسترسی آسان: درایو باید در مکانی نصب شود که به راحتی قابل دسترسی برای نگهداری و تعمیرات باشد. این کار به کاهش زمان خرابی و انجام سریع‌تر سرویس‌ها کمک می‌کند.

با رعایت این نکات و توجه به شرایط محیطی نصب درایو، می‌توانید از عملکرد پایدار و طول عمر بالای درایو صنعتی خود اطمینان حاصل کنید.

سیم کشی درایو صنعتی

سیم‌کشی درایو صنعتی جزء مراحل مهم نصب و راه اندازی درایو است. سیم‌کشی صحیح نه تنها به عملکرد بهینه درایو کمک می‌کند، بلکه ایمنی سیستم را نیز تضمین می‌کند. در سیم کشی درایو 2 بخش اصلی فرمان و قدرت وجود داشته که سیم کشی بخش فرمان همانطور که مشخص است برای بخش کنترلی درایو می‌باشد که می‌توان به بخش‌های زیر تقسیم کرد:

  • ورودی‌های دیجیتال: ورودی‌های دیجیتال (مانند کلیدهای استارت و استپ) باید به ترمینال‌های ورودی دیجیتال درایو متصل شوند.
  • ورودی‌های آنالوگ: اگر نیاز به ورودی‌های آنالوگ (مانند ولتاژ یا جریان) برای تنظیمات خاص دارید، آن‌ها را به ترمینال‌های آنالوگ درایو متصل کنید.
  • خروجی‌های دیجیتال و آنالوگ:خروجی‌های دیجیتال و آنالوگ درایو، مانند سیگنال‌های هشدار یا وضعیت، باید به سیستم‌های کنترلی یا نمایشگرها متصل شوند.

سیم کشی مدار قدرت درایو از بخش‌های مهم و اساسی نصب و راه اندازی درایو بوده که به 2 بخش سیم کشی قبل از درایو و سیم کشی بعد از درایو تقسیم می‌شود که هر کدام دارای نکات خاصی بوده که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت:

  • سیم کشی قبل از درایو: نکته مهمی که باید توجه داشت این است که خود درایو دارای ابزارهای حفاظتی بوده که این حفاظت برای موتور می‌باشد ولی خود درایو نیز بهتر است مورد حفاظت کامل قرار گرفته شود چون درایو یکی از قطعات گران قیمت تابلو برق بوده و آسیب به آن تبعات زیادی خواهد داشت. به همین دلیل از ادواتی مانند کلید کامپکت یا کلیدهای مینیاتوری، کنتاکتور و راکتورهای AC و DC استفاده می‌کنیم.
    کلید مینیاتوری و کلید کامپکت برای حفاظت سیستم از اضافه جریان ساخته شده و قبل از درایو برای جلوگیری از جریان‌کشی بیش از حد استفاده می‌شود. کلید مینیاتوری تا جریان 100 آمپر تولید شده و کلیدهای کامپکت تا 2500 آمپر نیز حفاظت ایجاد می‌کند. وجود کنتاکتور پیش از اینورتر برای استفاده از مدار کنترلی آن است که می‌تواند توسط PLC و یا خود مدار کنترلی درایو باعث روشن و یا خاموش شدن درایو و سیستم شود. همچنین استفاده از راکتور AC و DC برای بهبود ضریب توان و کسینوس فی ورودی درایو بوده تا کارکرد درایو را در توان‌های بالا بهبود بخشد و چون IGBT در درایو به خاطر سرعت کلیدزنی بالا باعث به وجود آمدن هارمونیک‌های شدیدی می‌شود این راکتورها می‌توانند نویز و هارمونیک را به شدت کاهش دهد.
    ترمینال‌های ورودی درایوها در برندهای مختلف معمولا به دو شکل L1,L2,L3 یا R,S,T بوده و به درستی باید اتصال را انجام داد چون در صورت اتصال اشتباه به خروجی و برق دادن به سیستم خسارات جبران‌اپذیری به درایو وارد می‌شود.
  • سیم کشی بعد از درایو: در این مرحله از کار ابتدا با توجه به کاربری و فاصله، کابل و فیلتر و سایر تجهیزات را به درستی انتخاب کرده و درایو را به موتور مدنظر متصل خواهیم کرد. این اتصال با توجه به ولتاژ ورودی به موتور و نحوه سربندی موتور می‌تواند به 2 صورت ستاره یا مثلث باشد. ما باید ولتاژ ورودی خود را کنترل کنیم و چون معمولا موتورها دو ولتاژه هستند با توجه به پلاک موتور و ولتاژ موجود سربندی را به صورت ستاره یا مثلث انجام خواهیم داد.
    تریمنال‌های خروجی درایو معمولا به صورت U,V,W بوده و به درستی اتصال درایو به موتور را انجام دهید.

نکته مهم: اطمینان حاصل کنید که اتصالات ارتینگ به درستی انجام شده و درایو و موتور به سیستم ارتینگ مناسب متصل هستند.

اتصال موتور تکفاز به درایو صنعتی

اتصال موتور تکفاز به درایو صنعتی معمولاً با چالش‌هایی همراه است، زیرا اکثر درایوهای صنعتی طراحی شده‌اند تا با موتورهای سه‌فاز کار کنند. اما چند راه برای اتصال موتور تکفاز به درایو وجود دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد:

  • استفاده از درایو تکفاز به تکفاز: معمولا ورودی و خروجی درایوهای موجود در بازار به صورت سه فاز به سه فاز یا تکفاز به سه فاز است و برای موتورهای تکفاز نیاز به درایوهای خاصی است که برای کار با موتورهای تکفاز طراحی شده باشند و ورودی و خروجی آن هر دو تکفاز باشد. این نوع درایوها معمولاً ویژگی‌های خاصی دارند که برای موتورهای تکفاز مناسب هستند و چند شرکت خارجی و چند شرکت داخلی به تولید چنین درایوهایی پرداخته‌اند که ویژگی‌های آن شبیه به درایوهای سه فاز به سه فاز و تکفاز به سه فاز هستند. نکته مهم در نصب این درایوها این است که چون این نوع کنترل مرسوم نمی‌باشد حتما باید برای نصب و سربندی دستورالعمل و دفترچه راهنمای درایو مطالعه شده و موتور اتصالی حتما بررسی شود که سازگاری داشته باشد چون در صورت اشتباهی کوچک خسارات زیادی وارد می‌شود.
  • استفاده از درایو تکفاز به سه فاز: برخی درایوهای سه‌فاز می‌توانند با ورودی تکفاز کار کنند، اما برای راه‌اندازی موتور تکفاز معمولاً نیاز به تجهیزات و تنظیمات خاصی است. برای اتصال موتور تکفاز به چنین درایوهایی باید از دو سر از خروجی درایو که 220 ولت است استفاده کرد و به موتور اتصال داد که گزینه‌ای مرسوم نیست و توصیه نمی‌شود چون اولا باید موتور کاملا با چنین سیستمی سازگاری داشته باشد و چون اصولا اجبار وجود چنین موتوری باعث می‌شود چنین سیستمی را انتخاب کنیم پس دستمان در این زمینه باز نیست و دوما در صورت سازگاری نیز شار مغناطیسی بالا رفته و عمر موتور را قطعا کاهش می‌دهد.

نکات کلیدی در راه اندازی موتور تکفاز با درایو

  • سایز سیم‌های مورد استفاده در اتصالات مطابق با جداول و راهنماهای سیستم به درستی انتخاب شود. این سیم‌ها اعم از سیم‌های برق تغذیه به درایو و درایو به موتور و سیم ارتینگ موتور و درایو می‌باشد که باید به درستی انتخاب شود.
  • پارامترهای موتور و تنظیمات کنترلی مانند ولتاژ، جریان، سرعت نامی، کنترل سرعت، شتاب، و کاهش سرعت را در تنظیمات درایو وارد کنید. این اطلاعات معمولاً بر روی برچسب موتور یا در دفترچه راهنمای آن ذکر شده است.
  • تمامی اتصالات الکتریکی باید به درستی بررسی شوند تا از عدم وجود اتصال کوتاه یا اتصالات نادرست اطمینان حاصل شود و پس از انجام اتصالات و تنظیمات، سیستم را تحت بار کم آزمایش کنید تا عملکرد صحیح آن را بررسی کنید. مطمئن شوید که موتور به درستی کار می‌کند و هیچ مشکل عملکردی وجود ندارد.
  • برای اتصال موتور تکفاز به درایو صنعتی، همیشه توصیه می‌شود که با سازنده درایو و یا متخصصین این زمینه مشورت کنید. برای این کار می‌توانید با همکاران ما در لاجیک صنعت تماس بگیرید.

اتصال موتور سه فاز به درایو صنعتی

اتصال موتور سه‌فاز به درایو صنعتی نیازمند دقت و توجه به جزئیات است تا عملکرد بهینه و ایمنی سیستم تضمین شود. در اینجا مراحل و نکات کلیدی برای اتصال موتور سه‌فاز به درایو و راه اندازی درایو آورده شده است:

  • اتصال برق ورودی: سیم‌های ورودی برق اصلی (فاز، نول، و ارت) باید به ترمینال‌های ورودی درایو متصل شوند. درایوهای صنعتی معمولاً دارای ترمینال‌های مشخص برای ولتاژ ورودی (L1، L2، L3) و نول (N) یا (R، S، T)هستند. همچنین اطمینان حاصل کنید که ولتاژ و جریان ورودی مطابق با مشخصات درایو است. ولتاژ ورودی باید با ولتاژ نامی درایو مطابقت داشته باشد.
  • اتصال خروجی درایو به موتور: سیم‌های خروجی درایو که معمولاً U، V، و W نام‌گذاری شده‌اند، باید به ترمینال‌های ورودی موتور متصل شوند (U1، V1، W1). این اتصال به موتور سه‌فاز باید دقیق و مطابق با نقشه‌های ارائه شده باشد. همچنین اطمینان حاصل کنید که سیم‌های خروجی به درستی به ترمینال‌های موتور متصل شده‌اند. ترتیب صحیح سیم‌کشی به ترتیب فازها بستگی دارد و می‌تواند بر جهت چرخش موتور تأثیر بگذارد.
  • اتصال ورودی‌ها و خروجی‌های دیجیتال و آنالوگ: ورودی‌های دیجیتال مانند کلیدهای استارت و توقف را به ترمینال‌های ورودی دیجیتال درایو متصل کنید و در صورت نیاز به ورودی‌های آنالوگ برای تنظیمات خاص، مانند تنظیم سرعت یا گشتاور، آنها را به ترمینال‌های آنالوگ درایو متصل کنید و اگر درایو خروجی‌های دیجیتال یا آنالوگ دارد که به سیستم‌های کنترلی یا نمایشگرها متصل می‌شود، این اتصالات را انجام دهید.
  • اتصالات حفاظتی: اطمینان حاصل کنید که درایو و موتور به درستی به سیستم ارتینگ متصل هستند. اتصالات ارتینگ باید به خوبی انجام شوند تا ایمنی سیستم تضمین شود. همچنین نصب فیوزها و قطع‌کننده‌های مناسب برای حفاظت از درایو و موتور در برابر اضافه بار و اختلالات الکتریکی باید به درستی انجام شود.
  • تست عملکرد سیستم: قبل از راه اندازی درایو، ولتاژ ورودی را بررسی کنید و از عدم وجود مشکلات در سیم‌کشی اطمینان حاصل کنید و درایو را تحت بار کم آزمایش کنید تا از عملکرد صحیح آن و صحت سیم‌کشی اطمینان حاصل کنید.
  • تنظیمات درایو: پارامترهای مربوط به موتور، مانند ولتاژ نامی، جریان نامی، و تنظیمات سرعت و شتاب را در درایو وارد کنید و پارامترهای کنترل، مانند نوع کنترل (V/f، برداری، یا گشتاور مستقیم) را مطابق با نیازهای سیستم تنظیم کنید.

راه اندازی درایو در کدام برند راحت تر است؟

انتخاب برند درایو صنعتی با توجه به راحتی راه اندازی درایو و استفاده از آن می‌تواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد، از جمله ویژگی‌های خاص برند، طراحی کاربرپسند و سطح پشتیبانی فنی. در اینجا به برخی از برندهای معروف و ویژگی‌های آن‌ها که ممکن است بر راحتی راه اندازی درایو تأثیر بگذارند، پرداخته شده است:

  • نصب درایو دلتا Delta: نصب و راه اندازی درایو دلتا با توجه به پرکاربرد بودن در ایران و تکرارشونده بودن آن یکی از نصب‌های راحت را در میان متخصصین این حوزه را دارد.
  • نصب درایو زیمنس Siemens: درایوهای Siemens، مانند سری سینامیکس Sinamics، دارای رابط‌های کاربری قوی و نرم‌افزارهای پیکربندی ساده هستند. Siemens با فراهم کردن آموزش‌ها و ابزارهای دیجیتال برای پیکربندی آسان، فرآیند راه اندازی درایو را تسهیل می‌کند.
  • نصب درایو ای بی بی ABB: درایوهای صنعتی با قابلیت‌های پیشرفته و طراحی کاربرپسند تولید می‌کند. رابط‌های کاربری ساده، نرم‌افزارهای پیکربندی، و تنظیمات پیش‌فرض به تسهیل راه اندازی درایو کمک می‌کنند.
  • نصب درایو یاسکاوا Yaskawa: یاسکاوا با درایوهای سری V1000 و J1000، گزینه‌های خوبی برای نصب و راه‌اندازی سریع ارائه می‌دهد. این برند تمرکز زیادی بر طراحی ساده و کاربرپسند بودن دارد.
  • نصب درایو دانفوس Danfoss: درایوهای Danfoss، مانند سری VLT و VACON، دارای رابط‌های کاربری ساده و ابزارهای پیکربندی کاربرپسند هستند. این برند برای کاربردهای مختلف و نیازهای صنعتی بسیار مناسب است.
  • نصب درایو آلن بردلی Allen-Bradley: درایوهای Allen-Bradley، مانند سری PowerFlex، دارای رابط‌های کاربری ساده و نرم‌افزارهای پیکربندی با قابلیت‌های پیشرفته هستند. این برند برای ادغام با سیستم‌های کنترل خود (مانند سیستم‌های کنترل راک‌ول) بسیار مناسب است.
  • نصب درایو اشنایدر Schneider Electric: اشنایدر با سری درایوهای Altivar، طراحی‌های کاربرپسند و نرم‌افزارهای ساده برای پیکربندی را ارائه می‌دهد. این برند به ویژه در زمینه اتوماسیون صنعتی و کنترل‌های هوشمند شناخته شده است.
  • نصب درایو اینوت INVT: یکی دیگر از درایوهای پرفروش امروز بازار ایران اینوت بوده که گروه ما با راه اندازی تعداد بالایی از این نوع درایو تجربه بسیاری در نصب این درایوها دارد.
  • نصب درایو ال اس LS
  • نصب درایو میکرومستر SIEMENS Micromaster
  • نصب درایو وکن VACON
  • نصب درایو جفران GEFRAN
  • نصب درایو زیموورت SIMOVERT
  • نصب درایو هیوندای HYUNDAI
  • نصب درایو سانترنو SANTERNO
  • نصب درایو میتسوبیشی MITSUBISHI
  • نصب درایو آیمستر IMASTER
  • نصب درایو زیما XIMA
  • نصب درایو پنتاکس PENTAX
  • نصب درایو لوهر LOHER
  • نصب درایو آلتیوار ALTIVAR
  • نصب درایو میکنو MICNO
  • نصب درایو کب KEB
  • نصب درایو فتک FATEK
  • نصب درایو تکو TECO
  • نصب درایو کنترل تکنیک CONTROL TECHNNEQUES
  • نصب درایو کیوما QMA
  • نصب درایو اس ای دبلیو SEW
  • نصب درایو لنز LENZE
  • نصب درایو لایت آن LITE ON
  • نصب درایو مس پاور MASPOWER
  • نصب درایو کومارک CUMARK
  • نصب درایو بونفیلیولی BONFIGLOIOLI
  • نصب درایو وگ WEG
  • نصب درایو اچ پی مونت HPMONT
  • نصب درایو تتا TETA
  • نصب درایو اس اس اینورتر SSINVERTER
  • نصب درایو پرتو صنعت
  • نصب درایو مگا درایو
  • نصب انواع سافت استارتر و سروو درایو

در نهایت، راحتی در راه اندازی درایو هرگز به معنای آسان بودن آن نیست بلکه با توجه به تخصص گروه لاجیک صنعت و تجربه‌های متعدد، با راهکارهای راه اندازی درایو در هر برند آشنا شدیم و تخصص لازم را در آن‌ها خواهیم داشت.

عوامل موثر به هزینه راه اندازی درایو صنعتی

هزینه نصب درایو صنعتی می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار گیرد که بسته به نوع سیستم، ویژگی‌های مورد نیاز و محیط نصب متفاوت است. در اینجا به بررسی عوامل اصلی که بر هزینه نصب و راه اندازی درایو صنعتی تأثیر می‌گذارند، پرداخته شده است:

  • درایوهای مختلف از نظر عملکرد و قابلیت‌ها متفاوت هستند. درایوهای پیشرفته‌تر مانند درایوهای کنترل برداری یا کنترل مستقیم گشتاور هزینه بالاتری دارند.
  • هزینه نصب درایو می‌تواند تحت تأثیر نوع موتور (سه‌فاز، تک‌فاز، یا موتورهای خاص) و نیاز به تجهیزات تبدیل و هماهنگی باشد.
  • موتورهای با قدرت بالاتر نیاز به درایوهای با ظرفیت بالاتر و تجهیزات حفاظتی بیشتری دارند، که می‌تواند هزینه نصب درایو را افزایش دهد.
  • محیط نصب می‌تواند بر هزینه نصب درایو تأثیر بگذارد. محیط‌های با دماهای بالا، رطوبت زیاد، یا آلودگی زیاد نیاز به پوشش‌ها و تجهیزات حفاظتی اضافی دارند.
  • هزینه سیم‌کشی به پیچیدگی و طول کابل‌ها، نوع کابل‌های مورد استفاده، و نیاز به اتصالات ویژه بستگی داشته و بر هزینه نصب و راه اندازی درایو تاثیر می‌گذارد.
  • هزینه‌های مربوط به کالیبراسیون و تست سیستم برای اطمینان از عملکرد صحیح نیز باید در نظر گرفته شود.
  • زمان لازم برای نصب و راه اندازی درایو، بسته به پیچیدگی پروژه و نیاز به هماهنگی با سایر سیستم‌ها، می‌تواند بر هزینه نصب درایو تأثیر بگذارد. هزینه‌های مربوط به حمل و نقل و نصب در مناطق دور از دسترس یا خارج از مناطق شهری می‌تواند بیشتر باشد.
  • هزینه‌های مربوط به حمل و نقل و نصب در مناطق دور از دسترس یا خارج از مناطق شهری می‌تواند بیشتر باشد.
سخن آخر

امروزه درایو بخش جدایی‌ناپذیر صنعت بوده که توجه به راه اندازی درست این قطعه بسیار مهم بوده تا موتورها به بهترین شکل کار کرده و راندمان سیستم را بهبود بخشد. در نتیجه لزوم انتخاب بهترین تیم اجرایی برای نصب و راه اندازی درایو اهمیت ویژه‌ای دارد. تیم لاجیک صنعت با تجربه سالها نصب و راه اندازی اینورتر می‌تواند این ادعا را داشته باشد توانمندی راه اندازی انواع درایو در برندهای مختلف را دارا می‌باشد. توجه به این نکته که نصب نادرست اینورتر در توان‌های بالا ممکن است آسیب‌های مالی و زمانی جدی را وارد کند باعث خواهد شد که بهترین گروه را برای این مهم انتخاب نمایید.

مشاوره لاجیک صنعت برای خدمات راه اندازی درایو

درایو ها در انواع مختلف با کارایی‌هایی متفاوت وجود دارند که البته انتخاب برند کاراتر و با کیفیت‌تر نیز بسیار اهمیت دارد.

تیم ما در لاجیک صنعت با تکیه بر دانش فنی و تجربه‌ی کاری بالا، آماده است تا خدمات مشاوره و راهنمایی در خصوص انتخاب درایو مناسب، نحوه‌ی برنامه نویسی و استفاده از پروتکل مورد نیاز را به کارفرمایان گرامی ارائه کند.

برای مشاوره رایگان می‌توانید با شماره تلفن‌های 88863230 و 88822369 و شماره همراه 09125936809 تماس حاصل کرده و در صورت تایید اولیه، اتوماسیون خود را به ما بسپارید

5/5 - (1 امتیاز)

فرم درخواست مشاوره